Monday, June 1

Pengumuman - FNsquared Lebih Besar, Selesa & Awesome!!!

Assalamualaikum dan salam sejahtera

Setelah sekian lama menyepi (tetapi masih beroperasi), akhirnya berkesempatan juga untuk update perkembangan terkini kami. Atas sambutan yang amat hangat, sekarang kami telah menyediakan satu bangunan khas untuk anda yang ingin melancong ke Korea. FNsquared lebih besar, selesa dan awesome!!!

Dengan jumlah bilik sebanyak 7 buah dan boleh memuatkan 40 orang pada satu masa, FNsquared pastinya akan memberikan anda keselesaan sepanjang percutian anda di Korea. Untuk tempahan sila hantar email ke fnsquared@gmail.com atau WhatsApp kami di +8210-8395-5711.


LOKASI

634-8 Sinsa Dong, Gangnam Gu. Senang cerita di tengah-tengah bandar Gangnam dengan kemudahan untuk mendapatkan teksi, bus dan subway. Selain itu FNsquared juga berdekatan dengan tempat-tempat pelancongan seperti Myeondong, Namdaemun, Dongdaemun dan banyak lagi.


KEMUDAHAN

Bilik solat, dapur halal, sarapan pagi halal disediakan, mesin basuh dan paling penting, UNLIMITED Free Wifi.

BONUS: Tuan guesthouse yang baik hati dan peramah.

HARGA

Ini adalah yang paling awesome sekali kerana harga FNsquared amat berpatutan dengan segala kemudahan yang diberikan. Kalau dibandingkan dengan harga guesthouse lain, memang amat berbaloi-baloi sekali.


KESIMPULAN

Jadikan percutian anda di Korea sebagai satu kenangan terindah bersama-sama FNsquared. Maklumat lanjut boleh LIKE Facebook FNsquared, email kami di fnsquared@gmail.com atau Whatsapp terus ke +8210-8395-5711.